سینما یک(دانلود-عکس-اخبار)
cinema1.fay.ir
نگارش در تاريخ سه شنبه 21 / 12 / 1390برچسب:بهترین فیلم‌های تاریخ سینمای جهان خریداری شده است , توسط علي فراهاني و مسعود راهزاني |
قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی گفت: در مورد اکران فیلم‌های خارجی، بهترین آثار یا به زبان دیگر بهترین فیلم‌های تاریخ سینمای جهان خریداری شده است و در مورد آثار سه‌بعدی هم قرار است همین اتفاق رخ دهد. «حسن نجاریان» قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی که مسئولیت برنامه‌ریزی برای اکران فیلم‌های خارجی را برعهده دارد، در مورد نحوه اکران فیلم‌های سه بعدی، اظهار داشت: اکران فیلم‌های سه‌بعدی در ادامه اکران فیلم‌های خارجی در سینماهاست. بنیاد سینمایی فارابی به دنبال این است که مردم را با فیلم‌ها و تکنولوژی‌های روز دنیا آشنا کند و به خاطر همین مسئله طرح اکران سه‌بعدی را در دستور کار خود قرار داده است.

DISIGN BY CINEMA1

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ دو شنبه 13 / 12 / 1390برچسب:, توسط علي فراهاني و مسعود راهزاني |

Afsane Pakroo 005 سری جدید از عکس های افسانه پاکرو   اسفند 90

DISIGN BY CINEMA1

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ چهار شنبه 8 / 12 / 1390برچسب:جدایی نادر از سیمین,اسکار ,یک جدایی,a separation,گلدن گلوب ,اسکار,سینما یک, توسط علي فراهاني و مسعود راهزاني |

با درود خدمت همه. خیلی سریع میرم سراغ اصل مطلب فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کار گردانیه اصغر فرهادی در جشنواره فیلم اسکار برنده جایزه بهترین فیلم خارجی زبان شد و در هنگام دریافت جایزه این حرف ها رو گفت "سلام به مردم خوب سرزمینم.
ایرانی های زیادی در سراسر جهان در حال تماشاى این لحظه‌اند و تصور می کنم که خوشحالند. نه فقط به خاطر یک جایزه مهم، یک فیلم یا یک فیلمساز.
آن‌ها خوشحال‌اند چون در روزهایى که میان سیاستمداران حرف از جنگ، تهدید، و خشونت تبادل می شود، نام کشورشان ایران از دریچه باشکوه فرهنگ به زبان مى‌آید.
فرهنگى غنى و کهن که زیر غبار سیاست پنهان مانده است.
من با افتخار این جایزه را به مردم سرزمینم تقدیم مى‌کنم. مردمى که به همه فرهنگ‌ها و تمدن‌ها احترام مى‌گذارند و از دشمنى و کینه بیزارند" جا داره ما هم این موفقیت بزرگ رو از طرف مدریت وبلاگ سینما یک به همه بازدیدکنندگان محترم و ملت هنردوست ایران وخود اصغر فرهادی و عوامل فیلم تبریک بگوییم و امید واریم که باز هم شاهد درخشش هنرمندان ایرانی در عرصه های بین المللی باشیم و با تشکر از تو جه و حوصله ی شما بدرود.

DISIGN BY CINEMA1

بازیگران سینمای ایران هنگام دریافت جایزه از جشنواره فجر سی ام روی صحنه چه گفتند؟

بازیگران زن و مرد سینمای ایران داز نسلها و طیفهای مختاف بازیگری امسال در بخشهای مختلف جشنواره فجر برنده دیپلم افتخار و سیمرغ بلورین شدند. گزیده حرفها و جمله های بازیگران روی صحنه و هنگام دریافت جایزه جشنواره سی ام فجر را اینجا بخوانید:

+ سعيد راد پس از دریافت ديپلم افتخار بازي در فيلم سينمايي «گيرنده» گفت: خوشحالم كه پس از 38 سال كه روي صحنه رفتم با افتخار اين جايزه را دريافت مي‌كنم. من تازه مي‌خواهم كارم را شروع كنم و خدا به من ياري دهد.

+ مهناز افشار پس از جايزه‌ بازیگری برای «برف روی کاجها» ضمن تشكر از داوران و یادآوری کار خوب و دشوار پیمان معادی بيان كرد: از صميم قلب مي‌خواهم كه اگر سليقه‌هايمان يكي نيست با احترام و متين در كنار هم كار كنيم و درها را به روي يكديگر نبنديم.

+ رضا عطاران پس از دريافت جايزه‌ بهترین کارگردانی ضمن تشكر از هيات داوران گفت:‌ دوست داشتم در بخش مسابقه سينماي ايران فيلم «بي‌خود و بي‌جهت» نامزد شود اما نشد پس برای خودم خوشحالم!

+ ناصر گيتي‌جاه پس از جایزه بازي در فيلم «خوابم مي‌آد» عنوان كرد: از تمام افرادي كه براي اين جشنواره زحمت كشيده‌اند تشكر مي‌كنم، از هيات داوران كه بعد از 60 سال من را قابل دانستند نيز متشكرم.

+ يكتا ناصر كه سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مكمل زن را براي فيلم سينمايي «يكي‌ مي‌خواهد باهات حرف بزنه» دريافت كرد، در سخناني گفت: خوشحالم سيمرغي را مي‌گيرم كه هميشه آن را از راه دور مي‌ديدم. از آقاي منوچهر هادي كه به من اعتماد كرد، تشكر مي‌كنم.

+ اكبر عبدي پس از دريافت سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مكمل مرد براي فيلم «خوابم مي‌آد» ابتدا از هيات داوران تشكر كرد و گفت: دريافت اين جايزه براي من خيلي دير شده است. اين سيمرغ براي من مانند كسي است كه در 60 سالگي بچه‌دار مي‌شود. اين سيمرغ را بايد براي فيلم «اي ايران» ناصر تقوايي كه فهيم‌ترين كارگردان سينماي ايران است مي‌گرفتم. «اي ايران» دو سال طول كشيد و من براي بازي در آن تنها 195 هزار تومان حقوق گرفتم اما اين فيلم به بخش مسابقه هم نيامد، يا سيمرغم را بايد براي فيلم‌هاي «هنرپيشه» يا «آدم برفي» مي‌گرفتم. من همه زندگي‌ام را مديون عبدالله اسكندري هستم و دستش را مي‌بوسم. وقتي هر كس در خيابان مرا مي‌بيند و مي‌خندد و يا دو نفر به واسطه من با هم آشتي مي‌كنند من در حال گرفتن سيمرغ هستم. تهيه‌كننده «خوابم میاد» تاكنون يك زنگ هم به من نزده است. ايشان معتقد بود كه مي‌توانيم به‌جاي نقشي كه من بازي كردم، يك پيرزن را بياوريم و دو ميليون تومان هم به او بدهيم و در واقع چون پيرزن نداشتيم من اين نقش را بازي كردم.

+ هنگامه قاضياني پس از دريافت سيمرغ بلورين بهترين بازيگر زن براي فيلم «روزهاي زندگي»، ابتدا از هيات داوران تشكر كرد و گفت: امسال سال بسيار سختي بود و حتي رقباي من بازيگران معتبر سينماي ايران بودند. از هيات داوران سپاسگزارم كه به راه سختي كه در پيش داشته‌ام توجه كردند، همچنين از آقاي‌ باشه‌آهنگر براي فيلم «بيداري رويا» و پرويز شيخ‌طادي براي «روزهاي زندگي» تشكر مي‌كنم.

+ بهناز جعفري كه براي «تلفن همراه رييس‌جمهور» در بخش بازيگري تقدير شد از مهدي هاشمي و گلاب آدينه قدرداني كرد.

+ هيات داوران سي‌امين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر، سيمرغ بلورين بهترين بازيگر مرد را به فرهاد اصلاني براي مجموعه فيلم‌هايش در جشنواره اهدا كردند كه دختر اصلاني به جاي او اين جايزه را دريافت كرد.

DISIGN BY CINEMA1

DISIGN BY CINEMA1

ادامه مطلب...

عکسهایی از مراسم معرفی کتایون ریاحی به عنوان سفیر جدید موسسه خیریه مهرآفرین

 

خلاصه مطلب : شب گذشته طی برگزاری مراسمی با حضور اهالی سینما و موسیقی کشور، كتايون رياحی بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان به عنوان سفير جديد مهر آفرين معرفی شد. در ادامه می توانید عکسهایی از این مراسم را مشاهده نمایید.

DISIGN BY CINEMA1

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ یک شنبه 14 / 11 / 1390برچسب:, توسط علي فراهاني و مسعود راهزاني |

 

 

 

فاطمه معتمدآریا بازیگر مطرح سینمای کشورمان دوشنبه شب در پاریس جایزه جهانی و معتبر «هانری لانگ لوا» فرانسه را دریافت خواهد کرد.

فاطمه معتمدآریا برای مجموعه فعالیتهای سینمایی‌، تلاش در راستای ارتقاء حرفه سینما، حفظ ارزشهای فرهنگی حرفه ی بازیگری و تعهد و حفظ حرمت روح هنر سینما توانست جایزه معتبر «هانری لانگ لوا» فرانسه را از آن خود کند.

این مراسم ساعت هشت و سی دقیقه به وقت پاریس در فستیوال جهانی فیلم ونسن برگزار خواهد شد.


به گزارش سینمانگار، فاطمه معتمدآریا متولد 7 آبان 1340 در تهران و فارغ‌ التحصیل بازیگری از دانشسرای هنر تهران است. وی از سال ۶۴ بازیگری در سینما را با فیلم «جدال» آغاز کرد.

معتمدآریا تاکنون در حدود 40 فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته است، که «ناصرالدین شاه آکتور سینما»، «مسافران»، «هنرپیشه»، «همسر»، «روسری آبی»، «مهر مادری»، «گیلانه» و «اینجا بدون من» از جمله مهمترین آنهاست.

فاطمه معتمدآریا به سبب بازی های قدرتمند خود، تاکنون جوایز متعدد زیر را کسب کرده است.

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (برهوت) (۱۳۶۷)

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (مسافران) (۱۳۷۰)

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن (هنرپیشه) (۱۳۷۱)

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن (همسر) (۱۳۷۲)

برنده جایزه ۳۰ سال فعالیت در سینما از جشن منتقدین ونویسندگان ایران (۱۳۸۷)

برنده جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره بین‌المللی فیلم مونترال کانادا (اینجا بدون من) (۲۰۱۱)

DISIGN BY CINEMA1

فیلم سینمایی «مرهم» از چهارشنبه به شبکه نمایش خانگی می‌آید

 


فیلم سینمایی «مرهم» به کارگردانی علیرضا داودنژاد از روز چهارشنبه(12 بهمن‌ماه) در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد.

طناز طباطبايی، رضا داوودنژاد، احترام حبيبيان، كبری حسن‌زاده، سجاد سپهری، شيرين صفری، محرم موتمدی و سياوش آقامحمدی در «مرهم» ايفای نقش كرده‌اند.

«مرهم» داستان مريم است که به‌ تدريج گرفتار اعتياد می شود. او در خانه‌اي شلوغ زندگي می كند. پدري سخت گير دارد. چشم‌ها مراقب اوست. تنها مادربزرگ است كه ماجرا را در می يابد و نگران آينده اوست. مريم چاره‌ای جز فرار از خانه پيدا نمی كند. مادربزرگ اما امكان تماس با او را حفظ كرده است. مريم هر روز بيشتر در دنياي ناامن بيرون از خانه درگير می شود و مادربزرگ براي كمک و نجات او به آب و آتش ميزند.

«مرهم» كه نمايش آن جشنواره‌ فيلم فجر سال گذشته با استقبال خوب مردم، منتقدان و سينماگران مواجه شد، حضور موفقی در جشنواره های بین المللی داشته است. این فیلم در مركز فرهنگي «ژنسيكل» شيكاگو موفق به دريافت جايزه‌ بهترين فيلم از نگاه تماشاگران شد و كبری حسن‌زاده اصفهانی بازيگر آن نيز در جشنواره «دوبی» به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن شناخته شد.

«مرهم» از روز چهار‌شنبه(دوازدهم بهمن ماه) از سوی شرکت گلرنگ‌ پخش در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود.

«مرهم» براساس فيلمنامه‌ای از عليرضا داودنژاد و با سرمايه‌‌گذاری مؤسسه رسانه‌های تصويری ساخته شده است.

عوامل فيلم «مرهم» عبارتند از:

نويسنده، تهيه‌كننده و كارگردان: عليرضا داوود‌نژاد، بازيگران: رضا داوود‌نژاد، احترام حبيبيان، طناز طباطبايی، كبری حسن‌زاده، سجاد سپهری، شيرين صفری، محرم موتمدی، سياوش آقا‌محمدی، مهراد مهركيش، علی داوود‌نژاد، فيلمبردار: رضا شيخی، صدابردار: محمدرضا حسينی، طراح صحنه: شيرين شازده‌احمدی، مجري طرح: رضا داوود‌نژاد.

به گزارش سینمانگار، عليرضا داودنژاد پيش‌ از این 16 فيلم بلند سينمايی همچون «خانه عنكبوت»، «نياز»، «خلع سلاح»، «بچه‌های بد»، «هوو»، «هشت پا»، «تيغ‌زن» و... را كارگردانی كرده است.

DISIGN BY CINEMA1

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 38 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وب و مطالب آن متعلق به سینمایک مي باشد.